Aanvragen accreditatie

Alleen journalisten en fotografen met een geldige perskaart kunnen een accreditatie aanvragen voor de Profronde van Surhuisterveen, welke verreden wordt op dinsdag 23 juli 2024.

U krijgt, na goedkeuring, in de week voorafgaand aan de Profronde uw bevestiging teruggestuurd.


Voor meer informatie of het aanvragen van een accreditatie kunt u contact opnemen met: 
pers@wielrennensurhuisterveen.nl. Dit o.v.v. uw naam, NSP-nummer, mobiel nummer en het medium waarvoor u werkt (krant, TV, website, etc.). Meldt u meerdere personen aan, laat dan s.v.p. weten welke rol zij hebben.

Het perscentrum is ondergebracht in gebouw De Bining, Gedempte Vaart 8, in Surhuisterveen. Dit is tegenover het Torenplein naast de Dorpskerk. Zonder accreditatie heeft u GEEN toegang! Dat klinkt missschien streng, maar zo willen we er graag voor zorgen dat de professionals hun werk kunnen doen en niet worden gehinderd door (goedbedoelende) hobbyisten.

Fotografen ontvangen tevens een hesje waarmee zij zich op het parcours mogen begeven, diegene die geen hesje dragen zullen van het parcours en voor het podium worden geweerd. Vanzelfsprekend is er rondom het parcours alle ruimte voor hobbyisten om mooie foto's te maken.

 
Button