Evenementen overig
/

Strava Toertocht Surhuisterveen

Strava Toertocht Surhuisterveen

Uitslagen en prijswinnaars
Klik op de onderstaande desbetreffende buttons voor de uitslagen van de Strava segmenten op snelheid en de prijswinnaars.
Er wordt contact opgenomen met de winnaars voor het uitreiken van de prijzen. Bedankt voor jullie deelname en de prijswinnaars: gefeliciteerd!

Uitslag 6 km segment Uitslag Sprint Segment


Download hier de GPX bestanden van de routes:

60KM GPX 100KM GPX

Op zaterdag 5 juni organiseert Stichting Wielercomité Surhuisterveen in samenwerking met Toerfietsclub Surhuisterveen (TFCS) de ‘Strava Toertocht Surhuisterveen’. De route van de toertocht is niet bepijld en alleen te rijden is via bovenstaand de downloaden GPX bestanden. De 60 en 100 KM routes zijn uitgezet door ervaren wielrenners en brengen je langs de mooiste plekjes rondom Surhuisterveen in westelijke richting naar en rondom het Nationaal park 'De Alde Feanen'. 

Afstanden
Je kunt kiezen uit 2 afstanden: 60 km en 100 km. Deelname is gratis en kan op eigen gelegenheid gereden worden volgens de dan geldende coronamaatregelen.

Starten
De startlocatie is volledig vrij, maar er is wel een startboog geplaatst in het centrum van Surhuisterveen voor een feestelijk tintje. Vanuit de organisatie zouden we het op prijs stellen als je vanuit Surhuisterveen gaat starten, maar je bent dus vrij om overal op de route te starten.
Voor de 60 KM route adviseren we (vanuit Surhuisterveen) een starttijd na 9:00 i.v.m. de openingstijden van de eerste horecagelegenheid op de route, in Earnewoude. 


Geen daginschrijving mogelijk en geen scan & go
De barcode die op de informatie van Fietssport.nl vermeld staat is automatisch aangemaakt en heeft geen functie voor de start. Er is geen officiële start locatie en dus geen scan & go. Om die reden is er ook geen daginschrijving mogelijk en/of noodzakelijk.

Strava segment op de route
Op de route tref je onderweg een Strava segment van 6 km incl. een 250 mtr. sprint. Dit staat langs de route duidelijk aangegeven met borden. Aan de segmenten zijn prijzen voor de eerste drie tijdsnelsten verbonden.




Noodnummer
Bij ongevallen, grote pech, problemen met de route kan je contact opnemen met het speciaal ingestelde noodnummer:  06 - 44 317 333. 
Ons advies: noteer dit telefoonnummer tijdelijk in je mobiele telefoon. Bij ernstige ongevallen bel: 112

Parkeerlocaties Surhuisterveen
De dichtstbijzijnde en geschikte gratis P-locaties bij de 'start' in Surhuisterveen zijn:
Voorkeur:
• Rabobank achterzijde, Nije Jirden
• Parkeerterrein LIDL, Baansein 2

Alternatief
• AH Parkeerterrein, Nije Jirden
Let op: het voorste deel (vanuit het centrum gezien) van het parkeerterrein bij Albert Heijn heeft een 'blauwe zone' gekregen. Hier kan alleen geparkeerd worden met een blauwe P-kaart. Dit is onlangs gewijzigd.

Strava-segment en prijzen
Er zijn negen prijzen beschikbaar voor:
• De drie tijdsnelsten op het 6 km Strava segment
• De drie tijdsnelsten op het 250 mtr. Strava sprint segment
• De drie mooiste foto's gemaakt op 5 juni door deelnemers op de route

Tijdsnelsten
De tijdsnelsten kunnen we automatisch uitlezen / filteren aan de hand van de Strava gegevens.
Foto's
De foto's kan je toevoegen bij je Strava rit op Strava of mailen naar: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Voorwaarde prijs tijdsnelsten: instelling Strava op 'openbaar'
Voor het kunnen inzien / uitlezen van je resultaten mbt de wedsrtijd op het segment, moet je instelling in Strava op 'Openbaar' staan.

Bekendmaking winnaars
We maken voor 19 juni a.s. de winnaars bekend via www.wielrennensurhuisterveen.nl


- - - - 

Strava app downloaden
Heb je nog geen Strava app of een vergelijkbare app waar je de rit mee kunt vastleggen?
Klik hier voor het downloaden van de gratis app op Apple app store, of voor het downloaden op Google Play klik hier.

Horeca
Onderweg zijn er “koffie-to-go” locaties en na afloop van de tocht ben je uiteraard van harte welkom op één van de terrassen in Surhuisterveen.  

- - - - 

Voorbereiding Pieter Weening Classic 2021
De ‘Strava Toertocht Surhuisterveen’ is een prima voorbereiding voor de Pieter Weening Classic op zaterdag 17 juli 2021. Dit is een jaarlijks (bepijlde) georganiseerde toertocht door het Wielercomité Surhuisterveen met diverse afstanden tot 150 km.

 

 
Button