Organisatie
/

Vrijwilligers

Teamwork
Van onschatbare waarde
Stichting Wielercomité Surhuisterveen organiseert al ruim een kwart eeuw de Profronde van Surhuisterveen en sinds vele jaren rond Oud & Nieuw de internationale Centrumcross, een veldrit in de Topklasse. Vooral het gereed maken van het parcours van de Centrumcross vergt veel tijd en werk. Het Wielercomité is daarom ook heel content met de vele vrijwilligers die elk jaar vele vrije dagen aanbieden om te helpen het parcours rijklaar te maken.

Samenwerking met sportverenigingen uit de regio
Een aantal activiteiten tijdens de Centrumcross wordt uitbesteed aan sportverenigingen uit de omgeving van Surhuisterveen.

Zo bewaakt de voetbalvereniging 'v.v. Surhuisterveen' al vanaf de eerste Profronde en ook al vanaf de eerste Centrumcross, de sluisposten van het parcours. Zo’n veertig leden van v.v. Surhuisterveen zorgen er iedere editie weer voor dat de bezoekers veilig kunnen oversteken.

Korfbalvereniging 'KV It Fean' hangt tijdens de Profronde de spandoeken op en verkoopt tijdens de Profronde en Centrumcross de programmaboekjes. Zij staan op een aantal centrale punten op het parcours en een aantal leden lopen rond met de boekjes.

Zonder vrijwilligers geen evenementen & activiteiten!

 
Button