Nieuws
/

Wieleretalage Surhuisterveen in het teken van de Profronde

Wieleretalage Surhuisterveen in het teken van de Profronde

Wieleretalage Surhuisterveen in het teken van de Profronde

Etaleur Ulke Wierstra heeft zijn creativiteit weer laten spreken. De wieleretalage van Stichting Wielercomité Surhuisterveen in winkel- en appartementencomplex Dalstrahiem in het hart van het Feanster koopcentrum staat weer geheel in het teken van de komende Profronde op dinsdag 30 juli a.s.

De gele truien van verschillende winnaars van de Tour de France, die in de loop van de jaren deelnamen aan de Profronde, sieren de etalage. En ook het groen ontbreekt niet.

Daarnaast staat prominent in het midden de gele Feanster Toer. Een creatie van Jan fan Sjoerdje van der Velde. Van der Velde heeft heel wat uren in zijn werkplaats doorgebracht om het symbool van Surhuisterveen op schaal na te maken.

Ulke Wierstra, die al meer dan 35 jaar etalages inricht, onder meer ook bij G&W drogisterij Helfrich in Surhuisterveen, creëerde opnieuw een fraai geheel. “Het product, in dit geval het wielermerk Surhuisterveen, moet in de picture staan, dat is het belangrijkste.” Behalve bij drogisterijen etaleert Wierstra ook bij bakkers, slagerijen en overige detailhandel. “De etalage is het visitekaartje van de ondernemer, in dit geval de organisatie van de Feanster wielerevenementen.”

 
Button