Nieuwsarchief
/

Weekblad De Feanster verdwijnt mogelijk

Weekblad De Feanster verdwijnt mogelijk

Weekblad De Feanster verdwijnt mogelijk

De Feanster, de wekelijkse nieuwsbrenger op woensdag in de regio Surhuisterveen, verdwijnt mogelijk. De Feanster is een uitgave van de NDC Mediagroep.

Het uitgeversconcern wil af van haar wekelijkse, gratis huis-aan-huis bladen, meldt RTV Noord. Het gaat om 40 week- en nieuwsbladen in Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel en in Flevoland.

In Friesland heeft NDC Mediagroep in totaal 16 kleine bladen uitgegeven, daarvan bestaan er nog 11 huis-aan-huisbladen. De Balkster Courant, de Nieuwe OoststellingwerverNieuwsblad Noordoost-Friesland en de Stellingwerf worden als abonnementskranten verkocht. De huis-aan-huisbladen zijn Bolswards Nieuwsblad, de Drachtster CourantDe Feanster, de Franeker Courant, de Heerenveense CourantHuis aan Huis Leeuwarden, de Jouster Courant, de Kollumer Courant, de Nieuwe Dockumer Courant, het Sneeker Nieuwsblad en de Zuid-Friesland. Verder bestond nog De Woudklank, maar die is in 2020 opgehouden.

De NDC Mediagroep  zoekt een koper voor haar huis-aan-huis weekbladen. NDC Mediagroep is ook uitgever van de dagbladen Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en het Friesch Dagblad.

 
Button