Nieuwsarchief
/

Vlo uit Nij Beets, Tom-Jelte Slagter, woensdag uitgebreid in Profrondekrant

Vlo uit Nij Beets, Tom-Jelte Slagter, woensdag uitgebreid in Profrondekrant

Vlo uit Nij Beets, Tom-Jelte Slagter, woensdag uitgebreid in Profrondekrant

Woensdag a.s. verschijnt de Profrondespecial, de krant van de Profronde van Surhuisterveen, huis-aan-huis in Surhuisterveen en wijde omgeving in een oplage van 100.000 exemplaren.

Voor de krant interviewde Theo Sikkema uitgebreid Tom-Jelte Slagter.

Slagter is bezig aan zijn achtste jaar als prof. Na Rabobank, Blanco, Belkin, Garmin-Sharp en Cannondale is Team Dimension Data alweer de vijfde ploeg waar hij onder contract staat. Dat past wel een beetje bij de aard van de Groninger. ,,Ik ben een vrijbuiter. Daar hou ik van. Kijk regels zijn goed, maar het brengt je ook vaak in een vastomlijnde rol. Ik ben ook absoluut geen klassementsman. Dat past niet bij mij. Hier heb ik een vrije rol en als ik er een dag in wil vliegen dan helpen mijn ploeggenoten mij ook nog.”

Tom-Jelte Slagter is dinsdag 31 juli a.s. één van de Tourrenners, die aan de start staat van de 37e Profronde van Surhuisterveen om de Gouden Fiets van de Kooyenga Groep.

In de Profrondespecial wordt ook veel aandacht besteed aan Marco Pantani die in 1998 de Profronde won voor Servais Knaven en Maarten den Bakker.

De Profrondespecial is een coproductie van Stichting Wielercomité Surhuisterveen en NDC Weekbladen en verschijnt op woensdag 25 juli in een oplage van 100.000 exemplaren bij de NDC Weekbladen De Feanster, Drachtster Courant, Westerkwartier, Kollumer Courant en de Nieuwe Dockumer Courant.

 

 
Button