Nieuwsarchief
/

Morgen veldtoertocht Surhuisterveen

Morgen veldtoertocht Surhuisterveen

Morgen veldtoertocht Surhuisterveen 

Morgen wordt voor de 6e maal een veldtoertocht georganiseerd. De tocht is mogelijk gemaakt door TFC Surhuisterveen in samenwerking met Stichting Wielercomité te Surhuisterveen. De afstanden zijn 30 en 50 kilometer. Er kan worden gestart tussen 08.00 en 09.00 uur. Inschrijven kan vanaf 7.45 uur in het clubhuis van voetbalvereniging ’t Fean ’58, De Ketting 3, 9231 AK Surhuisterveen, waar ook de start is. Ook kan er online worden ingeschreven via de website van de Stichting Wielercomité Surhuisterveen of rechtstreeks via de websites van NTFU en/of Fietssport. Scan & Go is aanwezig.

De route: Je zult verrast zijn over de mooie paden in de "Fryske Wâlden en het Groninger Westerkwartier". Ondertussen zijn de voorbereidingen voor de routes in volle gang.

Mountainbike in de belangstelling bij TFC Surhuisterveen

De belangstelling van de leden van TFC Surhuisterveen voor het fietsen op de mountainbike neemt toe. Vele leden investeerden de afgelopen maanden in nieuwe MTB’s. De merken Cube, Specialized, Bulls etc. vonden gretige aftrek bij de leden. De Feanster Nightride op vrijdag 2 november 2018 jl. was een succes. Bijna 70 deelnemers namen deel aan dit evenement. Een verrassend element was het ritje door de fabriek van De Wit Factory in Kornhorn. De avond werd gezellig afgesloten in de kantine van de IJsbaan in Surhuisterveen.

Mede als gevolg van de Feanster Nightride gaan groepjes MTB-ers op de dinsdag- en woensdagavond op stap. “We proberen ook, net als clubritten in de zomer, hiervan een wekelijkse traditie te maken”.

 
Button