Nieuws
/

TFC Surhuisterveen ook in 2024 in kleding van Kalas Sportswear

TFC Surhuisterveen ook in 2024 in kleding van Kalas Sportswear

Foto TFC Surhuisterveen - Koffiepauze tijdens de Pieter Weening Classic in Pieterburen

Ook in 2024 rijdt TFC Surhuisterveen in kleding van Kalas Sportswear.

René Hooghiemster van Rocq Sports uit Sneek is de verdeler van het Tsjechische kledingmerk. Kalas, zoals bekend kleding leverancier van Alpecin Deceuninck met o.a. Mathieu van der Poel, heeft ook voor 2024 aandacht geschonken aan de ontwikkeling en verbetering van producten. Er is aandacht geschonken aan de mouwen, kraag en rits. Benieuwd naar de ontwikkelingen op kleding gebied open dan de volgende bijlage: Nieuw in 2024 - Custom fietskleding | Kalas | Your Ride Made Better.

TFC Surhuisterveen fietskleding bestellen

Binnenkort zal de eerste pasavond weer worden gehouden. De webshop zal dan weer worden geopend en kun je weer nieuwe kleding bestellen. Verwacht dat de 1e pasavond van dit seizoen, dinsdag 9 april, zalworden gehouden  Meer informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.

Čestmír Kalaš (*1943):

HELE LEVEN IN HET ZADEL

Kalas Sportswear, inmiddels al meer dan vijfentwintig jaar actief in de branche, werd in 1991 door de Tsjechische wielerlegende Čestmír Kalaš opgericht. Op zijn 15e vond Čestmír Kalaš zijn passie voor de wielersport. Als junior begon hij in de club Slavoj České Budějovice en later fietste hij voor de legersportclub Dukla Český Krumlov. In 1965 was hij betrokken bij de oprichting van plaatselijke wielerploeg in Tábor waar hij voor 20 jaar als coach werkte. Tegelijk coachte hij ook de Tsjechoslowaakse nationale veldritploeg. In 1988 richtte hij de internationale etappekoers České Budejovice – Linz (A), die de geschiedenis is ingegaan als de enige sportevenement die de toenmalige “IJzeren Gordijn” overstak. Na beëindiging van actieve coaching in 1990 werkte Čestmír Kalaš tot 2015 als voorzitter van de cyclo-cross commissie in de Tsjechische wielerbond. Zijn naam stond garant voor de organisatie van UCI-wereldkampioenschappen veldrijden in Tábor in 2001, 2010 en 2015. Meer dan twintig jaar later heeft deze opzet enorme vleugels gekregen en is Kalas uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende Europese producenten van wielerkleding en overige sportkleding.

 
Button