Nieuws
/

Surhuisterveen is klaar voor 14e editie Pieter Weening Classic

Surhuisterveen is klaar voor 14e editie Pieter Weening Classic

Surhuisterveen is klaar voor 14e editie Pieter Weening Classic

Zaterdag staat de 14e editie van de Pieter Weening Classic op het programma. De organisatie, Stichting Wielercomité Surhuisterveen en TFC Surhuisterveen, en haar vrijwilligers zijn ondertussen drok dwaande met de voorbereidende schermutselingen.

Vijf nieuwe routes, de langste routes zijn ondertussen van pijlen voorzien, op de site zijn de gps bestanden van de vier langste routes te vinden, extra ‘waterpunten’ i.v.m. het warme weer. “Wij zijn er bijna klaar voor”, meldt toercoördinator Jack Bouw.

Op start- en finishplein, Piazza Pieter Weening, zorgt Tenderfeet voor live muziek. Catering is aanwezig en ook Dalstra Reizen Surhuisterveen is present met haar nieuwste dubbeldekker. En uiteraard met reisinformatie over de nazomer en de herfst.

 

Extra voorzieningen warme weer

Gezien het verwachte warme weer voor komende zaterdag heeft de organisatie van de 14e Pieter Weening Classic besloten om er voor te zorgen dat de deelnemers extra water kunnen krijgen. Bij de start zullen extra tappunten zijn waar de fietsers hun bidon kunnen vullen en onderweg zullen de deelnemers aan de 100 en 150 kilometer afstand voorzien worden van een flesje water en een stukje fruit. Deze extra warm-weer-voorziening is mede mogelijk gemaakt door ALDI Surhuisterveen.

 
Button