Nieuwsarchief
/

René Hooghiemster naar Team P&S Metalltechniek

René Hooghiemster naar Team P&S Metalltechniek

René Hooghiemster naar Team P&S Metalltechniek

René Hooghiemster rijdt volgend jaar voor Team P&S Metalltechniek. De Duitse ploeg komt uit op continentaal niveau. Na het stoppen van Alceto CT moest de 33-jarige Trynwâldster omzien naar een andere werkgever. Hooghiemster reed vanaf 2015 voor Alecto CT en haar voorganger Baby-Dump. Dit jaar won de koerskapitein de klassieke Omloop der Kempen.

In 2012 en 2013 reed hij ook voor een Duitse werkgever, NSP-Ghost.

“Bij Team P&S Metalltechniek ga ik opnieuw samenwerken met ploegleider en teammanager Lars Wackernagel. In 2012 en 2013 koerste ik voor Team NSP ook onder leiding van Wackernagel. Kenmerkend aan zijn leidinggeven is het collectief koersen. Iets wat hij mij in die tijd heeft bijgebracht”, meldt Hooghiemster op zijn facebookpagina. “René is binnengehaald bij onze jonge ploeg om met zijn koersinzicht en manier van sturen het team te versterken. Hij kan ervoor zorgen dat onze jonge renners in de juiste posities komen waardoor we wedstrijden kunnen winnen”, aldus Lars Wackernagel.

“Nadat seizoen 2019 opnieuw een jaar was waarin ik mijzelf sportief heb kunnen verbeteren is het plezier in het wielrennen nog zo groot dat ik blij ben dat ik bij Team P&S Metalltechnik opnieuw de kans heb om het maximale uit mij zelf te halen. Ik streef ernaar het wielrennen zo goed mogelijk te combineren met mijn werkzaamheden voor KALAS Sportswear Benelux. Dit is voor mij een combinatie waarin ik twee werelden, waar ik enorm veel plezier aan beleef, combineer”.

Foto onder: René Hooghiemster in tweede positie tijdens de Profronde van Surhuisterveen.

 
Button