Nieuws
/

Rabobank actief tijdens Pieter Weening Classic

Rabobank actief tijdens Pieter Weening Classic

Rabobank actief tijdens Pieter Weening Classic

Al jarenlang is Rabobank Drachten Friesland Oost als sponsor verbonden aan de diverse wielerevents in Surhuisterveen. De Profronde en de Pieter Weening Classic (PWC) zijn niet meer weg te denken uit dit fanatieke fietsdorp. Net als vorig jaar doet de Rabobank ook nu weer mee met een eigen team van 20 medewerkers aan de PWC. Medewerkersvitaliteit staat hoog op de agenda bij de bank en medewerkers worden gestimuleerd om actief deel te nemen aan sportieve events met betrokkenheid van de bank. Als één van de grote sponsoren kan daarom een eigen Raboteam niet ontbreken tijdens deze klassieker.

Dat de Rabobank een ‘fietshart’ heeft, bleek ook op zaterdag 14 juli. Op de slotdag van de Elfwegentocht fietste een Rabobankploeg met 30 medewerkers mee in de Elfwegentocht Parade. En de Rabobank-ledendag, die op dezelfde dag plaatsvond, stond volledig in het teken van fietsen. Vanuit Surhuisterveen en Burgum konden leden van de bank op de fiets stappen voor een route van respectievelijk 45 of 30 kilometer.

Kortom, Rabobank Drachten Friesland Oost heeft een bijzondere betrokkenheid bij het fietsen als breedtesport in de regio. De bank ondersteunt de events met een financiële bijdrage en met de deelname van een eigen team laat de bank zien dat het daar niet bij blijft.

Foto: Edo Werkman

 
Button