Nieuwsarchief
/

Nieuwe website en wasstraat voor Autoschade Minno van der Werff

Nieuwe website en wasstraat voor Autoschade Minno van der Werff

Foto's @minnovanderwerff.nl 

Nieuwe website en wasstraat voor Autoschade Minno van der Werff

Autoschadebedrijf Minno van der Werff uit Surhuisterveen heeft een nieuwe website. De bezoekers van minnovanderwerff.nl kunnen hierdoor snel en veilig hun informatie vinden en de nieuwe bedrijfsvideo bekijken. ‘Een goede presentatie van ons bedrijf vinden wij belangrijk. Wij willen klanten goed ontvangen, ook op internet’, vertelt Minno van der Werff. De website werd gerealiseerd door Heibel uit Surhuisterveen.

Wasstraat

Sinds kort kan iedereen zijn of haar auto wassen bij Autoschadebedrijf Minno van der Werff. ‘Laat de auto blinken door deze gloednieuwe installatie en profiteer de hele maand november van 20% korting op een wasbeurt in de Carwash’, meldt Van der Werff. De Carwash is 24/7 geopend en afrekenen kan gemakkelijk via contactloos betalen.

Autoschadebedrijf Minno van der Werff

Als universeel autoschadebedrijf is Autoschade Minno van der Werff het juiste adres voor schadeherstel aan uw auto of bedrijfswagen. Autoschade Minno van der Werff voert schadeherstel uit in opdracht van en voor de meeste verzekeringsmaatschappijen. Daarbij voorzien ze hun klanten graag van goede service. Als autoschadebedrijf voldoen zij aan alle strenge kwaliteitseisen en door vakmanschap is kwaliteit bij schadeherstel gegarandeerd.

Minno van der Werf verricht niet alleen autoschadeherstel voor particulieren, maar bedient ook al jaren de zakelijke markt. Zo hebben ze ruimschootse ervaring in schadeherstel van ambulances, taxi’s en personenvervoer.

Autoschadebedrijf Minno van der Werff is één van de partners van de Feanster wielerevenementen.

Meer informatie op www.minnovanderwerff.nl en www.heibel.nl

 

 
Button