Nieuws
/

MOOK de Notaris gaat verder als Sekuer Notarissen

MOOK de Notaris gaat verder als Sekuer Notarissen

Mr. Francisca Spa en Mr. Tineke Castelein vormen voortaan Sekuer Notarissen. (© Sekuer Notarissen)

Per 1 juli is Sekuer Notarissen de nieuwe naam van Mook de Notaris. Zij kiezen met de nieuwe naam voor een duidelijke belofte en een frisse start voor hun 17 medewerkers. Sekuer is Frysk voor nauwkeurig, stipt. Nu de dagelijkse leiding in handen is van Fransisca Spa en Tineke Castelein, is een verwijzing naar notarissen in plaats van ‘de notaris’ op zijn plaats.

Een nieuwe naam

“We hebben een sterk merk met Mook de Notaris, iedereen kent ons, maar we willen ons kantoor een nieuwe, meer algemene naam geven. Een naam die past bij iedereen van ons team, we doen het tenslotte met zijn allen: dat mag gezien worden!”, legt Fransisca Spa uit. “Het zal even duren voordat Mook bij onze klanten en in de regio naar de achtergrond is verschoven en we standaard Sekuer genoemd worden, maar we hebben het volste vertrouwen dat dit gaat lukken”, vult Tineke Castelein aan.

Over het nieuwe logo 

Sekuer Notarissen staat voor een begrijpelijke, professionele, energieke en lokale dienstverlening. Het logo heeft een vrolijke, vrouwelijke twist, maar met behoud van herkenbare kleuren. Tineke Castelein: “Onze slogan is voortaan: zeker weten! Want dat is wat je met een bezoek aan Sekuer Notarissen in huis haalt: nauwkeurigheid en zekerheid.”

Vertrouwde service 

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om de uitstraling van Sekuer in, op en rond het pand door te voeren. Ook online zijn de nodige aanpassingen gedaan. “Uiteraard blijft onze service zoals u van ons gewend bent en helpen wij u op vertrouwde wijze bij al uw notariële zaken en vraagstukken”, vertelt Fransisca Spa.

 “We zijn klaar voor een toekomst als Sekuer Notarissen, zeker weten!”

Sekuer Notarissen is één van de partners van Stichting Wielercomité Surhuisterveen.


 
Button