Nieuwsarchief
/

Kooyenga Groep verlaat Dokkum

Kooyenga Groep verlaat Dokkum

Detacheringsbedrijf Kooyenga Groep verlaat Dokkum

Detacheringsbedrijf Kooyenga Groep verlaat Dokkum. Het bedrijf kiest voor een centraal gelegen kantoor in de provincie Utrecht, waar ook de vestiging in Breda zal worden ondergebracht. Romke Kooyenga richtte zijn detacheringsbedrijf voor gemeenten 24 jaar geleden op in Dokkum. "Het is dan ook een emotioneel besluit om de stad te verlaten, maar commercieel gezien is het beter," vertelde Kooyenga aan de Leeuwarder Courant.

Het besluit is genomen in samenspraak met uitzendorganisatie Olympia dat medio 2017 een belang nam in de Kooyenga Groep.

De Kooyenga Groep is sinds jaar en dag sponsor van de wielerevenementen in Surhuisterveen. Sinds twee jaar stelt het detacheringsbedrijf ook de Gouden Fiets beschikbaar voor de winnaar van de jaarlijkse Profronde van Sutrhuisterveen. Ook Mathieu van der Poel, die begin vorig jaar de Nederlandse veldrititel veroverde in Surhuisterveen, kreeg een Gouden Fietsje. 

Foto onder (André Weening/Orange Pictures):: Vorig jaar ontving Tour de France winnaar Geraint Thomas de Gouden Fiets uit handen van Sylvana Kooyenga.

 

 
Button