Nieuwsarchief
/

Kalas Sportswear nieuwe kledingleverancier TFC Surhuisterveen

Kalas Sportswear nieuwe kledingleverancier TFC Surhuisterveen

Kalas Sportswear nieuwe kledingleverancier TFC Surhuisterveen

Welk raakvlakken hebben Surhuisterveen en Mathieu van der Poel met elkaar? Meer dan u denkt. Hij werd niet alleen, in januari van dit jaar Nederlands kampioen veldrijden in Surhuisterveen, maar draagt ook dezelfde fietskleding als de leden van TFC Surhuisterveen.  Met ingang van oktober jl. is TFC Surhuisterveen, samen met René Hooghiemster van RocQ Sports te Sneek, overgestapt van LAWI naar Kalas Sportswear. 

Het ontwerp van de kleding wordt niet aangepast echter de ‘Toer Surhuisterveen’ komt in het zicht, centraal op de achterzak van de fietsshirts.

Assortiment en collectie

De nieuwe collectie is verdeeld in 3 verschillende collecties: Pro Line, Elite Line en Active Line. De ‘Proline’ kenmerkt zich aan een brede kwalitatief hoogwaardige sportkleding die een fietser mag verwachten. De ‘Elite Line’ is speciaal bestemd voor clubs en verenigingen. De ‘Active Line’ is zeer geschikt voor functioneel gebruik waarbij een comfortabel product mag verwacht worden.

Het assortiment kleding is verder uitgebreid met triatlon-, schaats-, loop- en vrijetijdskleding. Al deze kleding is verkrijgbaar in TFCS - design. Naast deze kleding is in de webshop de gewone Kalas collectie te bestellen. Veel informatie m.b.t. de nieuwe Kalas producten vind je terug in bijgaande presentatie: RocQ Sports - Kalas bedrijfspresentatie-2018.pdf

 
Button