Nieuwsarchief
/

Heibel verhuisd naar hart koopcentrum Surhuisterveen

Heibel verhuisd naar hart koopcentrum Surhuisterveen

Heibel verhuisd naar hart koopcentrum Surhuisterveen

Heibel is verhuisd naar het hart van koopcentrum Surhuisterveen. Met ingang van 2 januari jl. verliet Heibel het kantoor van ‘grote broer’ STERC. De nieuwe stek is te vinden op De Kolk 8 in winkelcentrum Dalstrahiem. “Hier hebben we alle ruimte voor het ontvangen van onze klanten en daarnaast past deze jas ook stukken beter gezien de groeiambities die we hebben.”

Tegelijk met de verhuizing introduceerde Heibel ook haar nieuwe logo. “Iets vrijer, iets losser, iets meer bravoure…”

Een nieuwe website of webshop was nog nooit zo gemakkelijk

Ken je dat probleem? Je website of webshop is niet goed vindbaar, niet geschikt voor mobiele telefoon, niet AVG-proof, genereert weinig nieuwe klanten of omzet. Voor dat probleem bestaat een oplossing: Heibel!

Moeiteloos de perfecte én betaalbare website, webshop of narrowcasting-oplossing. Dat is waar we voor staan. Gevestigd in het noorden, maar met uitvalsbasissen in de rest van Nederland zijn we altijd in de buurt.

We zorgen ervoor dat een technisch goede website / webshop, die zichtbaar is voor ieder apparaat, voor ieder midden- en kleinbedrijf bereikbaar is. Daarnaast ben je als klant 24 / 7 baas over je eigen site en kun je zelf wijzigingen doorvoeren. We hebben verschillende templates ontwikkeld die overal zijn toe te passen. Iedere online oplossing sluit aan bij de huisstijl en de gestelde doelen.

Nieuwsgierig? Veel meer informatie op www.heibel.nl Sneakpreview? Kijk even op InstagramLinkedIn en/of Facebook. Volgen, liken én delen mag uiteraard. ;-)

 
Button