Nieuwsarchief
/

Healthy Ageing Tour live bij Podium TV en DVHN.nl

Healthy Ageing Tour live bij Podium TV  en DVHN.nl

Healthy Ageing Tour live bij Podium TV  en DVHN.nl

De Healthy Ageing Tour bereikt ook dit jaar honderdduizenden mensen in en buiten de provincie Groningen dankzij live-uitzendingen op Podium TV/DVHN.nl en een huis-aan-huiskrant die in grote delen van de provincie verspreid wordt.

De wielerwedstrijd voor de wereldtop bij de vrouwen is dagelijks live op televisie en via internet te bekijken. Door verspreiding van huis-aan-huiskranten in de wijde omtrek van de zes finishplaatsen worden bovendien nog eens inwoners op 250.000 adressen in de provincie bereikt. Doel is zowel de wielersport voor vrouwen als het streven naar een gezonde levensstijl in de provincie Groningen door het Healthy Ageing Network Noord-Nederland onder de aandacht te brengen. 
 

Zien bewegen, doet bewegen

 

Vijf van de zes etappes van de Healthy Ageing Tour voor elite-vrouwen worden van start tot finish uitgezonden. Dat betekent dat van 4 tot en met 8 april dagelijks enkele uren sport in de provincie in beeld worden gebracht. De zesde rit - de ploegentijdrit - wordt in een ruime samenvatting behandeld. Ook aan de wedstrijden voor junior-vrouwen (samenvattingen) en para-cyclists (compilatie) onder de vlag van de Healthy Ageing Tour wordt ruim aandacht besteed. Via het grote noordelijke bereik van Podium TV en de website van het Dagblad van het Noorden (DVHN.nl) wordt zo gezorgd voor promotie voor sport en beweging. Zien bewegen, doet bewegen is het motto van deze wedstrijd.

De Healthy Aeging Tour is live te volgen op de livestream van Dagblad van het Noorden (DVHN.nl) op Podium TV (Ziggo kanaal 35, Kabelnoord kanaal 19, SKV kanaal 19 en Caiway kanaal 39). 

 
Button