Nieuwsarchief
/

Dinsdag uitreiking Ondernemersprijs en Onderwijsprijs Achtkarspelen

Dinsdag uitreiking Ondernemersprijs en Onderwijsprijs Achtkarspelen

Dinsdag uitreiking Ondernemersprijs en Onderwijsprijs Achtkarspelen (OP8K)

In het Nordwin College in Buitenpost wordt dinsdag 15 oktober vanaf 17.00 uur de Ondernemersprijs 8karspelen uitgereikt. Nieuw op het programma dit jaar is de uitreiking van de Onderwijsprijs 8karspelen.

Jaarlijks reiken de gemeente Achtkarspelen, ABC en Rabobank Drachten Noordoost Friesland de Ondernemersprijs 8karspelen uit aan bedrijven die onder andere op het gebied van duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid mooie prestaties laten zien. Dinsdagavond gaan drie ondernemers met elkaar de strijd aan in de categorie kleinbedrijf en drie ondernemers in de categorie middenbedrijf voor deze eervolle prijs.

Genomineerden

Voor de categorie kleinbedrijf zijn de genomineerden Museumbedrijf Ot & Sien, Creative Work en De Binnenmarkt. De genomineerden voor de categorie middenbedrijf zijn VDM Woningen, Veenstra Reizen en STERC Online Agency. Dit zijn volgens de jury toonaangevende bedrijven uit verschillende branches, die het verschil maken in de gemeente. Tijdens de ondernemersavond wordt beslist wie met de felbegeerde prijs naar huis gaat. Naast deze ondernemersprijs wordt ook de Rabobank Publieksprijs uitgereikt.

Tijdens de netwerkbijeenkomst wordt om 17.45 uur eerst de Onderwijsprijs 8karspelen bekend gemaakt en uitgereikt aan een project of initiatief dat een sterke samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven laat zien.

Na het buffet volgt vanaf 19.00 uur een presentatie van de genomineerden voor de Ondernemersprijs 8karselen en een presentatie van de Regiodeal Noordoost Fryslân. Om 20.30 uur is de live-stemming voor de Publieksrijs en als afsluiting worden om 21.00 uur de winnaars in beide categorieën bekend gemaakt.

Vorig jaar won Tiko Kinderopvang de prijs in de categorie Middenbedrijf. In de categorie Kleinbedrijf was de prijs voor Pilat & Pilat uit Twijzel.

 

 
Button