Nieuwsarchief
/

"CYQL" De nieuwe Clubapp voor TFC Surhuisterveen

"CYQL"   De nieuwe Clubapp voor TFC Surhuisterveen

"CYQL"   De nieuwe Clubapp voor TFC Surhuisterveen

In januari 2020 vond de aftrap plaats voor een 1e bijeenkomst van de werkgroep "TFCS App" samen met Wouter Slotegraaf van Freed te Surhuisterveen.  Het uitgangspunt is en was om te komen tot de ontwikkeling van een clubapp.  Doelstelling is het organiseren en structureren van o.a. clubritten en te komen met het gebruik van de app tot een beter clubgevoel voor de vereniging.  Ondertussen heeft Freed niet stil gezeten en heeft de ontwikkeling van de app grote vormen aangenomen. Contacten hebben geleid tot een samenwerking met de NTFU.  Ondere andere toer- en mtb fietsclubs kunnen profiteren van het gebruik van de app. In de loop van het afgelopen jaar zijn vele functies toegevoegd aan de app waaronder een nieuws- en agenda functie. "CYQL" is de naam van de app en biedt een kant en klare oplossing voor fietsclubs. Het zorgt voor de noodzakelijke, doelgerichte en gestroomlijnde communicatie.

Features Cyql
Welke functies vinden we o.a. terug in Cyql: 

  • Ritten aanmaken voor diverse groepen en bekijken
  • Inschrijven op ritten inclusief weersvoorspelling
  • Pushnotificaties t.b.v. ritten (rittenalerts) nieuws en agenda
  • Nieuws, activiteiten en agenda functie.
  • GPX database
  • Vervanging whatsapp functie.
  • Smoelenboek
  • Marktplaats voor leden
  • Ruimte voor sponsoren

Bevlogenheid en passie

Dat zijn de woorden waarmee Jan Kooistra en Wouter Slotegraaf, eigenaren van Freed Mobile+Interactive te Surhuisterveen, en bouwers van de App zich presenteren op de website van Cyql. En we kennen inderdaad Wouter Slotegraaf als een bevlogen en gepassioneerd toerfietser. Voor de leden die het gezicht achter Wouter niet kennen zie je een foto van hem hier onder terug.  Je komt hem vaak tegen op de wegen in het noorden van het land maar ook elders in Europa op zijn mooie Bianchi Oltre in de kenmerkende iconische kleur celeste.
 

In het voorjaar zal de clubapp worden gelanceerd en als werkgroep zien we daar naar uit.  Als het zo ver is zullen we jullie uiteraard meer info geven over het gebruik van Cycl. Ondertussen kun je al  even een kijkje nemen op de website van Cyql voor meer informatie en fietsbeleving.

 
Button