Nieuwsarchief
/

Al enkele honderden inschrijvers voor Pieter Weening Classic

Al enkele honderden inschrijvers voor Pieter Weening Classic

De inschrijving voor de Pieter Weening Classic is open. Al na enkele dagen hadden honderden deelnemers zich digitaal ingeschreven. “Boven verwachting”, meldt Jan Alserda van TFC Surhuisterveen. Een vereniging die nauw betrokken is bij de organisatie. De 15e editie van de Pieter Weening Classic wordt verreden op zaterdag 5 september a.s.

“Zodra de instanties groen licht hadden gegeven om te organiseren, hebben we de inschrijving geopend. Om e.e.a. te kunnen organiseren hebben we uitgebreide voorzorgsmaatregelen genomen. De Feanster toerklassieker is Corona proof volgens de richtlijn van het RIVM, NOC/NSF en de NTFU. Zo zijn onder meer de start en finish van het Torenplein verplaatst naar het ruime ijsbaanterrein op sportpark Blauknopke aan de Vierhuisterweg.”

 Om deel te kunnen nemen is voorinschrijven verplicht. “Er wordt gestart in startvakken. Hiermee willen we voorkomen dat we op één punt teveel mensen krijgen”, aldus Alserda. “Inschrijven kan via onze site www.pieterweeningclassic.nl die u doorverwijst naar de site van FietsSport”. Er kan weer gekozen worden uit vijf afstanden: 25, 40, 60, 100 en 150 kilometer. Volg voor alle informatie de site www.pieterweeningclassic.nl.

 

 

 
Button