Nieuwsarchief
/

Zondag 7 juli Ladies Day in Surhuisterveen

Zondag 7 juli Ladies Day in Surhuisterveen

Zondag 7 juli Ladies Day in Surhuisterveen

Zondag 7 juli a.s. staat de Ladies Day op het programma. Deze dag staan de fietsende dames centraal! Het belooft opnieuw een mooie dag te worden. Het programma start om 10.00 uur met een aantal workshops op het Torenplein. Eén van de workshops wordt verzorgd door Olympisch schaatskampioene Marianne Timmer. Daarnaast is er een Fietsclinic op de ijsbaan. Hier worden tips en tricks gegeven om met nog meer plezier te gaan fietsen.

Na de workshops vertrekken de dames gezamenlijk op de fiets (racefiets of mountainbike) naar Paviljoen De Leijen bij Rottevalle waar een sportieve lunch klaar staat. Hier staat ook nog een leuke workshop gepland. Tijdens de lunch wordt onder de deelnemers weer voor € 1.000,- aan prijzen verloot met dank aan onze sponsors.

Na de lunch en de workshop bij De Leijen is een bepijlde route uitgezet van ongeveer 50 kilometer. Deze eindigt op het Torenplein in Surhuisterveen. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Schrijf daarom van tevoren in, dan ben je verzekerd van deelname. Inschrijven kan via: www.wielerweek.nl.

 
Button