Nieuwsarchief
/

Geslaagde ALDI-toertochten vanuit Surhuisterveen

Geslaagde ALDI-toertochten vanuit Surhuisterveen

Geslaagde ALDI-toertochten Surhuisterveen

Ruim 200 deelnemers namen zondag deel aan de 2e editie van de ALDI-toertocht. De twee langste afstanden gingen via het Groninger Westerkwartier naar Roden. Bij de ALDI-vestiging in de hoofdplaats van Noordenveld was een stempel- en verzorigingspost ingericht.

"Een mooie tocht. Mooi gefietst in een mooi ploeg", meldde Oebele Visser na afloop. De kortste afstand over 25 kilometer voerde de deelnemers door de Friese Wouden. Bij Eastermar stond op de verzorgingspost de foodtruck van ALDI.

De tochten vertrokken vanaf de tijdelijke winkellocatie van ALDI in Surhuisterveen aan de Lauwersweg. De vestiging aan de Gedemptevaart wordt ingrijpend verbouwd en uitgebreid. kortste afstand 

Noviteit bij de start was de nieuwe boog van Toerfietsclub Surhuisterveen.

Zondag 23 juni a.s. organiseert TFC Surhuisterveen de ALDI-tocht. De start en finish zijn bij de tijdelijke ALDI vestiging aan de Lauwersweg 7a in Surhuisterveen. “ Er worden bepijlde routes uitgezet van 65 en 100 kilometer,” meldt toercoördinator Jack Bouw. “De routes gaan door de prachtige Fryske Wâlden en het aangrenzende Groninger Westerkwartier en de Top van Drenthe, waar bij de ALDI-vestiging in Roden een prima verzorging wacht.”

Dit jaar is bij de tocht een 25 kilometer route toegevoegd voor de ‘gewone fietser’.

De inschrijving is tussen 8.30 en 10.00 uur. De kosten bedragen € 6,00 (De NTFU leden krijgen de gebruikelijke korting.) Voorinschrijven kan via www.fietssport.nl.  

De tocht is een prima voorbereiding op de klassieke Pieter Weening Classic, die op zaterdag 27 juli a.s. verreden wordt.

Meer informatie op www.wielrennensurhuisterveen.nl

 
Button