Nieuws
/

Zaterdag Reisinformatiedag Dalstra Reizen Surhuisterveen

Zaterdag Reisinformatiedag Dalstra Reizen Surhuisterveen

Op zaterdag 13 januari a.s., in het KNWU NK Veldrijden weekend, organiseert Dalstra Reizen weer de jaarlijkse reisinformatiedag. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. Uiteraard is de toegang gratis. Op deze dag informeren zij u over haar reizen voor het komende seizoen. Ook kunt u op deze dag kennismaken met het bedrijf en medewerkers.

De reisinformatiedag is in het bedrijfspand van Dalstra Reizen in Surhuisterveen, Molenweg 6. Parkeren kan aan de Lauwersweg in Surhuisterveen. Borden wijzen u de weg en er staan verkeersregelaars.

Programma: Vakantiemarkt 10.00 – 16.30 uur Het bedrijfspand wordt omgetoverd tot een gezellige reismarkt. Laat u in onze stands informeren over de reizen die Dalstra u biedt. Ook is de vakantiemarkt een perfecte mogelijkheid om medereizigers van voorgaande reizen weer eens te ontmoeten en kennis te maken met de medewerkers van Dalstra. Op de reismarkt kunt u, tegen betaling, genieten van een hapje en een drankje.

Touringcars bezichtigen 10.00 – 16.30 uur In de garage kunt u enkele Comfort Class touringcars bezichtigen. Bovendien kunt u zien hoe uw fiets tijdens een fietsreis in een fietstrailer wordt vervoerd. Voor de seniorenreizen maakt Dalstra gebruik van een speciale liftbus; in de garage kunt u ook zo’n liftbus bezichtigen.

Er zijn doorlopende dvd-presentatie fietsreizen in de kantinezaal en doorlopende dvd-presentatie in presentatiezaal. Kijk op de site www.dalstra.nl voor de tijdsschema’s van beide prestentaties.

 
Button