Nieuwsarchief
/

Zaterdag a.s. Reisinformatiedag bij Dalstra Reizen

Zaterdag a.s. Reisinformatiedag bij Dalstra Reizen

Dalstra Reizen houdt zaterdag 11 januari van 10.00 tot 16.30 uur haar jaarlijkse Reisinformatiedag in het bedrijfspand aan de Lauwers.

De reisorganisatie zorgt voor een complete reismarkt, waar belangstellenden meer informatie kunnen krijgen over de verschillende reizen. Bij de kraampjes voorzien de chauffeurs en reisleiders de gasten van informatie. In twee ruimtes worden continu films getoond van verschillende reizen. In één ruimte zijn alleen films over fietsreizen te zien, een van de succesvolle reisproducten van Dalstra Reizen.

Voor veel mensen is deze Reisinformatiedag ook een prima gelegenheid om oude en eventueel nieuwe reisgenoten te ontmoeten. Er is dan ook een compleet terras ingericht waar men van een hapje en een drankje kan genieten. Vorig jaar bezochten ongeveer 1600 mensen deze Reisinformatiedag. Vanwege de verwachte belangstelling is er extra parkeerruimte beschikbaar aan de Lauwersweg. Er staan verkeersregelaars en één van de eigen bussen brengt bezoekers vanaf het parkeerterrein naar het bedrijfspand.

De toegang is gratis en iedereen die deze dag een reis van meer dan 400 euro per persoon boekt uit de zomergids 2020 krijgt een gratis dagtocht cadeau.

Meer informatie op www.dalstra.nl/reisinformatiedag-2020

 
Button