Nieuwsarchief
/

Clubritten TFC Surhuisterveen gestart - Start Torenplein 18.30 uur

Clubritten TFC Surhuisterveen gestart  - Start Torenplein 18.30 uur

De clubritten van TFC Surhuisterveen zijn gestart. Maandagavond gaat de D groep op pad en op woensdag de groepen A, B en C. De start is om 18.30 uur op het Torenplein. Voor actuele informatie houd de CYQL clubapp in de gaten!

Over enkele weken gaan we weer richting starttijd van 19.00 uur. Ook dit jaar maken we weer gebruik van groepen.  De eerste weken van het seizoen zal de gemiddelde snelheid per groep ongetwijfeld iets lager zijn zoals hieronder aangegeven.
 

·        Groep A, gemiddelde snelheid, >32 km per uur

·        Groep B, gemiddelde snelheid, ca 30 km per uur

·        Groep C, gemiddelde snelheid, ca 27/28 km per uur

·        Groep D, gemiddelde snelheid, ca 25 km per uur


Groep D start ook dit jaar weer, elke maandagavond, met 2 voorfietsers. Zij bepalen het tempo en houden de snelheid in de gaten. De andere groepen rijden iedere woensdagavond.

CYQL
De app CYQL is zo langzamerhand al behoorlijk ingeburgerd onder de leden van TFC Surhuisterveen. Op dit moment gebruiken 151 leden de app CYQL. Een app voor nieuws van TFCS, de agenda met activiteiten, het smoelenboek om je mede leden beter te leren kennen.  Een app om je overbodige wielerspullen aan te bieden maar vooral een app om de clubritten beter te structureren. Meld je aan als lid van TFC Surhuisterveen en gebruik CYQL. Je zult er geen spijt van krijgen.
Het aantal leden van TFCS is ondertussen gestegen naar 173. Bijna 90% van het totale ledenbestand gebruikt dus CYQL. "CYQL niet meer weg te denken binnen onze club"

 
Button