Nieuwsarchief
/

Wijzigingen startvakken Pieter Weening Classic

Wijzigingen startvakken Pieter Weening Classic

Wijzigingen startvakken Pieter Weening Classic 

Voor de toerfietsers die a.s zaterdag de  100 km dan wel 150 km route willen fietsen zijn de aantallen voor enkele "vroege" vakken startvakken verhoogd. Per kwartier mogen a.s zaterdag 5 september 2020 maximaal 150 toerfietsers starten. Evenals vorige jaren willen de toerfietsers voor de langere afstanden graag vroeg op pad.

Daar staat tegenover dat de toerfietsers voor de 60 km route meestal iets later willen starten.  Het is nu ook mogelijk voor liefhebbers om vanaf 10.30 uur je in te schrijven voor de 60 km route. Voor de kortere afstanden 25 en 40 km is ook veel belangstelling.  Ook de aantallen in diverse startvakken vanaf 10.30 uur voor deze korte routes, onder het motto "Happen en Doortappen", zijn aangepast.

De organisatie hoopt met deze wijzigingen meerdere toerfietsers ter wille te zijn. Alle wijzigingen passen binnen het "Coronaplan" wat is afgestemd met gemeente/veiligheidsregio. Dirk Jan Grasdijk, op foto in het geel-zwarte tricot van toerfietsclub Surhuisterveen. steekt een duimpje omhoog voor de aanpassingen van de startvakken.

Inschrijven voor de Pieter Weening Classic kan nog tot donderdag 3 september 12,00 uur.   Kies voor ONLINE INSCHRIJVEN selecteer je gewenste route en tijdvak en we zien je graag a.s zaterdag bij de start van de Pieter Weening Classic in Surhuisterveen

 
Button