Nieuwsarchief
/

'Weer thuis na een geweldige Nightride!'

Foto Jan Alserda - De Nightride deelnemers trekken door de De Wit Gereedschappenfabriek.

"Weer thuis na een geweldige Nigtride! Bedankt organisatie voor het vele werk', appte Ronnie Boetes.

Vrijdagavond jl. organiseerde TFC Surhuisterveen voor leden en introducees voor de 5e maal in successie een Nigtride op de MTB/Gravelbike. Vanaf 20.00 uur werd in groepen vertrokken voor een rit over ongeveer 45 kilometer. De nachtelijke rit voerde de deelnemers over (deels) onverharde paden door de mooie Fryske Wâlden en het Groninger Westerkwartier. Via de binnenlanden van De Peen (Opende) ging de rit over Trimunt en het Curringherveld naar de pauzeplaats: De Wit Gereedschappenfabriek in Kornhorn.

De mannen en vrouwen van De Wit zorgden voor een geweldige ontvangst. Bij het oprijden van het bedrijfsterrein was met fakkels een route uitgezet in de De Wit Factory Garden met aansluitend een gevarieerde route door de fabriek eindigend in de bedrijfskantine met koffie. Meer informatie over De Wit Gereedschappenfabriek vindt u op www.dewit.eu/nl

Het laatste deel voerde de ruim vijftig deelnemers/-sters via Opende naar moederdorp Surhuizum. Via de Hurde Eker en het Langpaed werd koers gezet naar Harkema met op een boogschuit de finish bij de kantine bij de schaats-, skeeler- en wielerbaan in Surhuisterveen, waar Griet, Klazien en Jan voor de versnapperingen en de traditionele warme rookworst met 'Groninger' mosterd zorgden. 'It wie gesellich/Het was gezellig', waren de reacties op de app van TFC Surhuisterveen.

De volgende activiteit voor leden is op zaterdag 30 december a.s. de Oliebollen- en Snerttocht langs de 'carbidarena's in aanbouw'.

Foto Albertje de Boer - 'Skaft' in de kantine van De Wit Gereedschappenfabriek

 
Button