Nieuwsarchief
/

Voorinschrijven Pieter Weening Classic wenselijk

Voorinschrijven Pieter Weening Classic wenselijk

Voorinschrijven Pieter Weening Classic wenselijk

 

Alle afstanden van de Pieter Weening Classic zijn geschikt voor elektrische fietsen. De organisatie van de PWC adviseert deelnemers aan de fietstocht om zich van tevoren in te schrijven. Dat kan via de website www.wielrennensurhuisterveen.nl. De starttijd voor de 150 kilometer is van 8.00 tot 9.00 uur. Bij de 100 kilometer kan tussen 8.00 en 10.00 uur worden vertrokken.

De starttijd voor de 60 kilometer is tussen 9.00 en 12.00 uur. Deelnemers aan de 25 en 40 kilometer kunnen tussen 10.00 en 14.00 uur op hun stalen ros klimmen. De eindcontrole is voor alle afstanden 16.00 uur.

Deelname aan de 25 kilometer is gratis. Het inschrijfgeld voor de rit over 40 kilometer bedraagt zes euro (NTFU-leden betalen vier euro). Voor de langere afstanden – 60, 100 en 150 kilometer – is de inleg acht euro (zes euro voor NTFU-leden). Jeugd tot zestien jaar kan kosteloos aan alle afstanden deelnemen. Alle deelnemers aan de Pieter Weening Classic ontvangen na afloop een prachtige medaille als herinnering.

Bij het online inschrijven kan via iDeal worden betaald. Net als de twee voorgaande keren kunnen leden van wielersportbond NTFU extra snel starten via ‘Scan en Go’. Deze scanapparatuur heeft het Wielercomité Surhuisterveen in samenwerking met Toerfietsclub Surhuisterveen aangeschaft.

Meer informatie op deze site.

 
Button