Nieuwsarchief
/

Arjen de Jong zwaaide af als voorzitter van TFC Surhuisterveen

Arjen de Jong zwaaide af als voorzitter van TFC Surhuisterveen

Vanaf december 2015 stond voorzitter Arjen de Jong aan het roer van TFC Surhuisterveen. Naast het ‘voorzitten’ van de vereniging kon hij ook uitstekend overweg met de slagroomspuit. De voorbereidingen van onder andere de Aardbeien & Druifjestocht waren bij hem in goede handen, evenals het bepijlen van de diverse routes van de Pieter Weening Classic.

“Na bijna 8 jaar voorzitterschap van onze mooie vereniging draagt Arjen de voorzittershamer over aan een ander. Wij zijn Arjen zeer erkentelijk voor al het werk dat hij voor onze nog steeds groeiende vereniging heeft gedaan”, sprak penningmeester Gert Wolters de scheidende preses toe. “Wij denken dat we zeker ook in de toekomst wel een beroep op Arjen kunnen blijven doen als vrijwilliger. Ondertussen zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter. De onderhandelingen daarover zijn in volle gang.”

“Ik stop als voorzitter”, zei Arjen de Jong tijdens de ledenvergadering, “niet omdat ik geen zin of tijd meer heb of uitgekeken ben, maar na bijna acht jaar is het gezond dat er weer iemand anders ‘voor de groep’ komt met een frisse blik en nieuwe ideeën.”