Nieuwsarchief
/

Vitaal opgroeien

Vitaal opgroeien

Vitaal opgroeien

‘Growing a better world’… in de regio! Dat is de boodschap die Rabobank Drachten Noordoost Friesland wil overbrengen door samen te werken met Stichting Wielercomité Surhuisterveen die dit jaar de  Healthy Ageing Tour organiseert op donderdag 11 april 2019 in Surhuisterveen. Samen bouwen aan een omgeving die gezondheid stimuleert.

“Rabobank ondersteunt het sociale, culturele en maatschappelijk leven in het werkgebied van de bank. Immers een vitale leefomgeving is in het belang van iedereen”, aldus Durk Mous, directeur Rabobank Drachten Noordoost Friesland. “De Healthy Ageing Tour draagt bij aan dit doel. Rabobank draagt daar graag een steentje bij door aanwezig te zijn op het Gezondheidsplein in en om ons kantoor in Surhuisterveen.”.

Op donderdagochtend stelt de bank de bovenverdieping en het parkeerterrein van haar kantoor aan de Kolk in 37 in Surhuisterveen beschikbaar voor 250 tot 300 kinderen van de basisscholen uit de gemeente Achtkarspelen. Het doel van de ochtend is om samen te leren over het belang van vitaal opgroeien door gezond eten en voldoende beweging. Tijdens deze ochtend worden diverse (sportieve) activiteiten georganiseerd en zijn er informatieve stands voor de kinderen. Rabobank verzorgt een quiz waarin hetzelfde thema centraal staat. 

 
Button