Nieuws
/

Tuinstyling Hamersma geselecteerd als Appeltern Tuinexpert

Tuinstyling Hamersma geselecteerd als Appeltern Tuinexpert

Tuinstyling Hamersma geselecteerd als Appeltern Tuinexpert

 

Hoveniersbedrijf Tuinstyling Hamersma uit Surhuizum is op basis van haar passie voor tuinen, vakbekwaamheid en creativiteit geselecteerd als ‘Appeltern Tuinexpert’. Iedereen die bij De Tuinen van Appeltern aangeeft op zoek te zijn naar een kwalitatieve, betrouwbare, maar vooral ook enthousiaste partner voor hun tuin wordt verwezen naar het netwerk van Appeltern Tuinexperts. “Wij zijn er trots op als enige hoveniersbedrijf in Friesland deel uit te mogen maken van dit collectief!” Aldus Reinder Hamersma, eigenaar van Tuinstyling Hamersma.

Een leuke bijkomstigheid van de uitverkiezing door De Tuinen van Appeltern is dat Tuinstyling Hamersma nu samen met hen en andere ‘Appeltern Tuinexperts’ een bijdrage mag leveren aan een mooiere tuinwereld voor iedereen. “We testen nieuwe methodieken en producten en bedenken oplossingen voor problemen zoals extreme droogte of juist wateroverlast. Daarnaast doen we duurzame suggesties aan de hand van de thema’s Tuingeluk en Tuingemak.”

Tuinstyling Hamersma is van tijd tot tijd ook persoonlijk te treffen in De Tuinen van Appeltern. Het Hoveniersbedrijf uit Surhuizum kijkt mee in uitbreidingen en verbeteringen in het inspiratiepark. Ook zijn ze regelmatig te gast in het tuinadviescentrum om vragen te beantwoorden en schetsadviezen te geven aan parkbezoekers. “Daarnaast zijn wij natuurlijk altijd beschikbaar op onze locatie in Surhuizum om mensen te voorzien van tuinadvies”, besluit Hamersma.

De Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern is het Nederlands enige tuininspiratie en tuinvoorlichtingsinstituut. Vanuit het 200 voorbeeldtuinen tellende park in Appeltern zijn ze elke dag bezig om het liefdesvirus voor de tuin te verspreiden. De Tuinen van Appeltern zijn namelijk aangelegd om te helpen! Alleen al via hun website www.appeltern.nl worden jaarlijks 2,5 miljoen mensen voorzien van de juiste informatie en ideeën. In het inspiratiepark zijn jaarlijks de nieuwste tuintrends te zien, dit komt omdat bijna alle productfabrikanten, kwekers en overkoepelende organisaties met De Tuinen van Appeltern samenwerken.

Hoveniersbedrijf Tuinstyling Hamersma is één van de partners van de Feanster wielerevenementen.

Meer informatie op www.hamersma.nl

Foto: @hamersma.nl

 
Button