Nieuwsarchief
/

SuperSprint Telecom Service Groep Leek tijdens Profronde

SuperSprint Telecom Service Groep Leek tijdens Profronde

SuperSprint Telecom Service Groep Leek

Het Feanster Profcriterium kent een aantal speciale prijzen. Naast de Gouden Fiets van de Kooyenga Groep uit Dokkum voor de winnaar is er ook de leidersprijs van Home Center/Kapenga Wonen. Halverwege het Feanster profcriterium sprinten de renners om de SuperSprint van Telecom Service Leek. Land Transport uit Harkema tekent voor de Prijs van de strijdlust.

 

SuperSprint Telecom Service Groep Leek

Telecom Service Groep uit Leek sponsort de SuperSprint in de Profonde. Ongeveer halverwege de wedstrijd wordt een supersprint verreden. Vorig jaar toonde Dylan Groenewegen (LottoNL- Jumbo) zijn snelle benen op de klinkers van De Kolk. Twee dagen nadat hij de slotetappe op de Champs-Élysées in de Tour de France had gewonnen. Twee jaar geleden won Tourwinnaar Vincenzo Nibali de SuperSprint. Een jaar eerder toonde de winnaar van de Tour de France 2013, de Brit Christopher Froome (Team Sky), zich de rapste. Andere succesvolle winnaars in voorgaande jaren waren onder meer Tourwinnaar Alberto Contador, Niki Terpstra, Lieuwe Westra, Bauke Mollema, Laurens ten Dam, Karsten Kroon en Tom Veelers.

Meer informatie: www.telecom-service.nl 

Foto boven: Dylan Groenewegen ontving de prijs van de SuperSprint van André Pastoor van Telecom Service Leek.

Prijs van de strijdlust, Land Transport

De prijs voor de strijdlustigste renner wordt gesponsord door Land Transport uit Harkema. Land Transport is een gewaardeerde speler in de transport dat kan bogen op ruim 90 jaar ervaring. Vorig jaar is overbuurman Pieter Weening (Roompot-Nationale Loterij CT) uit Harkema gehuldigd als strijdlustigste renner.

Twee jaar eerder werd de tegenwoordig in Nij Beets wonende Tom-Jelte Slager (Garmin-Sharp) gehuldigd als strijdlustigste renner. Andere winnaars in het verleden waren onder meer Lieuwe Westra, Koos Moerenhout, Albert Timmer, Steven de Jongh, Sebastian Langeveld en Rob Ruijgh.

Meer informatie: www.landtransport.nl

 

Foto: Strijdlustigste renner Pieter Weening op het podium met de rondemissen en Hennie Dijkstra van Land Transport.

 

 

 
Button