Nieuwsarchief
/

Samenwerking tussen NTFU en Cyql met 3 jaar verlengd

Samenwerking tussen NTFU en Cyql met 3 jaar verlengd

In maart 2024 is de succesvolle samenwerking tussen de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) en het innovatieve fietsplatform Cyql, een creatie van Freed Surhuisterveen, met drie jaar verlengd, een bewijs van de sterke band en wederzijds vertrouwen tussen beide partijen. Deze verlenging bevestigt tevens de meerwaarde van de verdere digitalisering van fietsclubs en communities.

Meer samen fietsen

Arjan de Vries, directeur van de NTFU, deelt zijn enthousiasme over de voortzetting van deze samenwerking. “Binnen de NTFU fietsen we mét elkaar. De Cyql-app sluit daar perfect bij aan. We zijn daarom zeer verheugd dat we deze mooie dienst voor nog eens 3 jaar kunnen aanbieden richting de verenigingen”.  Met meer dan 250 NTFU verenigingen die tezamen meer dan 60.000 ritten hebben gepland, is het duidelijk dat de digitale toekomst van de wielersport In Nederland in goede handen is.

De verlenging van deze samenwerking betekent dat alle bij de NTFU aangesloten fietsclubs ook de komende 3 jaar kosteloos gebruik kunnen maken van Cyql.

Doorontwikkelen Cyql platform

Vanuit Cyql wordt deze mening gedeeld door Wouter Slotegraaf, co-founder van Cyql: “We zijn bijzonder blij en nog steeds vereerd dat we ook de komende drie jaar alle bij NTFU aangesloten fietsclubs mogen ondersteunen. Deze verlenging bevestigt niet alleen de waarde van ons platform voor de fietsgemeenschap maar stimuleert ons ook om onze digitale platform voortdurend te optimaliseren en te verbeteren.”


Meer “Ontdekken”!

Een van de meest verwachte ontwikkelingen is de lancering van de nieuwe kaartfunctie in Cyql genaamd “Ontdekken”. Deze feature maakt het mogelijk voor fietsers om te zien wat er in hun omgeving gebeurt, zoals het zoeken van openbare ritten van andere clubs en communities, deelnemen aan fietstochten van de NTFU en andere relevante punten (POI’s) voor fietsers. “Deze update zal de manier waarop fietsers ontdekken en deelnemen aan fietsactiviteiten in Cyql fundamenteel veranderen en een meer open karakter geven” voegt Slotegraaf toe.

Bron: Cyql

 
Button