Nieuws
/

Profronde vier heftruckchauffeurs rijker

Profronde vier heftruckchauffeurs rijker

Profronde vier heftruckchauffeurs rijker

Vier vrijwilligers van de Feanster wielerevenementen hebben afgelopen week met goed gevolg de opleiding heftruckchauffeur gevolgd.

Het theoretische- en praktische gedeelte van de opleiding vonden plaats bij De Poel Koel- en Vrieshuis B.V. in Surhuisterveen. De specialist in opslag stelde ook de heftrucks beschikbaar.

Uit handen van Geert Visser van V.T.M.A. ontvingen de geslaagden, Sjoerd Veenstra, Durk Pool, Wim Abbring en Evert Wouda, vrijdag in de namiddag hun certificaat.

V.T.M.A., de specialist in bedrijfshulpverlening en veiligheidsmanagement

V.T.M.A., Visser Medical Training & Advisering, is gevestigd in Surhuisterveen.

Vanaf 1997 is V.T.M.A. al actief bij de professionele hulpverlening. En al meer dan 10 jaar vanuit haar eigen bedrijf. Sinds vorig jaar is V.T.M.A. gevestigd in een fraai nieuw bedrijfspand aan de Meander in Surhuisterveen.

“Wij van V.M.T.A proberen cursisten zelf efficiënt te laten nadenken, en leren cursisten niet om de instructeur maar na te doen”, vertelt Geert Visser. “Onze trainingen en cursussen zijn dan ook niet saai en eentonig. Kern woorden: interactief, vernieuwend en hoge kwaliteit”.

“Naast het opleiden zijn wij van V.M.T.A dagelijks bezig om de gehele keten van veiligheid te vergroten bij bedrijven. Het opstellen van de verplichte RI&E hoort daar zeker bij. Het schrijven van een bedrijfsnoodplan, en het uitvoeren van veiligheidsmanagement bij bedrijven doen wij veelvuldig. Voor meer informatie kijk op onze website www.vtma.nl of neem contact op met onze klantenservice”.

Op de foto de geslaagden v.l.n.r. Sjoerd Veenstra, Durk Pool, Wim Abbring en Evert Wouda.

 
Button