Nieuwsarchief
/

Profronde live op LC.nl en Podium Tv

Profronde live op LC.nl en Podium Tv

De 37e Profronde van Surhuisterveen wordt net als vorig jaar live uitgezonden door de NDC Mediagroep. De beelden zijn live te volgen op de website van de Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en van Podium TV. Sportliefhebbers die de Profronde via televisie willen volgen kunnen afstemmen op de zender Podium TV.

NDC Mediagroep is uitgever van de Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad, Dagblad van het Noorden en vele weekbladen waaronder De Feanster. NDC Mediagroep is de mediapartner van Stichting Wielercomité Surhuisterveen.

De beelden woorden gemaakt door Podium TV. Dit mediabedrijf heeft veel ervaring en maakt kwalitatief goede uitzendingen. De speciaal ontworpen mobiele studio zal een plaats krijgen in het VIP dorp. Vanuit de studio worden de gasten en renners geïnterviewd door journaliste en oud-profrenner Marijn de Vries in de live-studio van Podium TV weer diverse gasten en renners en oud-renners.

De uitzending start op dinsdag 31 juli a.s. om 18.45 uur.

De digitale sportzender Podium TV is in heel Noord-Nederland naast bij Ziggo (Kanaal 35) te ontvangen bij Kabel Noord (19), SKV (19) en Caiway (39).

Via de livestream via de sites: www.lc.nl en www.dvhn.nl

 
Button