Nieuws
/

Feanster Toer in het geel

Feanster Toer in het geel

Foto Jack Bouw

De 110e editie van de Tour de France start zaterdag 1 juli a.s. in Bilbao met een heuveletappe over 182 kilometer. In de aanloop naar het Grand Départ in het Baskenland wordt sinds een aantal jaren de Feanster Toer in het geel gehuld.

De intenties van de Feanster organisatoren zijn duidelijk: wij gaan voor het geel! Van de Fransman Laurent Fignon in 1984 tot de Welshman Geraint Thomas in 2019 tekenden vele Tourwinnaars in Surhuisterveen de presentielijst in de strijd om de Gouden Fiets.

Kraanbedrijf Vrieswijk uit Surhuisterveen heeft in samenwerking met de ‘bakkenisten’ Klaas Anne Luimstra en Jack Bouw en het 'grondpersoneel' Wiep Wouda, Albert Helfrich, Durk Pool en Emi Nieuwenhuis de gele doeken rondom de Toer gehangen.

Aan het eind van de maand juli op dinsdag de 25e, de eerste dinsdag na afloop van de Tour de France, staat de 41e Profronde om de Gouden Fiets op het programma. Zaterdag 22 juli is het de beurt aan de 18e Pieter Weening Classic, een toerklassieker voor de recreatieve fietser met vijf nieuwe, verrassende routes. Een dag later staat het Torenplein in het teken van het Foodfestival.

Foto Jack Bouw - Klaas Anne Luimstra heeft het haantje van de toer verwisseld voor de 'gouden fiets'.

NO NONSENS, ER IS GEEN NEE TE KOOP

Vrieswijk Kraanbedrijf uit Surhuisterveen, een van de partners van de Feanster wielerevenementen, is een krachtig kraanverhuur- en grondverzet bedrijf in de breedste zin van het woord.

Bij Vrieswijk kunt u terecht voor telescoopkranen, mobiele torenkranen, hoogwerkers, roterende verreikers en grondverzetmachines. Tevens kunnen zij voor u diverse transporten verzorgen. 

Wanneer Vrieswijk een machine niet meer in eigen huis beschikbaar heeft dan kunnen zij gebruik maken van een uitgebreid netwerk van dienstverleners voor de inhuur van de benodigde machines. Kortom Vrieswijk Kraanbedrijf Surhuisterveen is een no-nonsens bedrijf waar geen nee te koop is!

Meer informatie op www.vrieswijk.nl.

Foto Vrieswijk Kraanbedrijf

 
Button