Nieuwsarchief
/

Nog twee dagen voor het KNWU NK Veldrijden in Surhuisterveen

Nog twee dagen voor het KNWU NK Veldrijden in Surhuisterveen

Als je vandaag Surhuisterveen binnenrijdt kun je niet meer om het KNWU NK Veldrijden 2018 heen. Overal in het centrum gonst het van NK bedrijvigheid. Op het Torenplein pal naast de finishstreep van het NK zijn de tentenbouwers bezig om het VIP dorp in gereedheid te brengen. De tenten die zaterdag ook dienst doen tijdens het overdekte Foodfestival.

Sportscom huldigingspodium

Sportscom uit het Groningse Winsum levert niet alleen het geluid en de jurywagen, maar ook de podiumwagen voor de huldigingen. De wagen komt naast de Feanster Toer te staan.

Knippen zonder afspraak vooraf….

Jarno Bosma van de kapsalon aan het Torenplein heeft spontaan zijn kapsalon beschikbaar gesteld mocht er tijdens het NK Veldrijden dopingcontrole zijn. Kapper Jarno Bosma is zelf een fervent fietser.

Parcours

Op het parcours is het een en al drukte. Ook de brug die nodig is om supermarkt Lidl bereikbaar te houden is klaar. Dankzij het vakwerk van de mannen van de Gjaltema Groep uit Groningen.

Speciale vlag

Het wielercomité Surhuisterveen heeft samen met de Vereniging voor Handel & Industrie Surhuisterveen een speciale oranje vlag laten maken, die tijdens het NK evenement in en rondom het centrum voor een feestelijke aanblik zal zorgen.

 

 
Button