Nieuwsarchief
/

NK Veldrijden beide dagen live vanaf 13.00 uur op Podium TV

NK Veldrijden beide dagen live vanaf 13.00 uur op Podium TV

Zowel de elite-ritten van de dames op zaterdag, als die van de heren op zondag, zijn live te volgen op internet via de website van de Leeuwarder Courant (lc.nl) en die van Podium.TV. Voor de sportliefhebber die het Nederlands Kampioenschap veldrijden 2018 liever volgt op televisie is er ook goed nieuws. De live uitzendingen van de beide ritten zijn te volgen via het televisiestation PodiumTV. De uitzendingen beginnen beide dagen om 13.00 uur.Presentatie Marijn de Vries

Net als tijdens de profronde in Surhuisterveen in de zomer van 2017 ontvangt journaliste en voormalig profwielrenster Marijn de Vries in de live-studio op beide dagen weer diverse gasten, zoals oud renners. De uitzending van de elite-vrouwen start op zaterdagmiddag rond 14.30 uur, een half uur voor aanvang van de hoofdrit van de dames. De uitzending voor aanvang van de elite-mannen start zondag om 14.30 uur.  

Volop topsport in beeld

“Het worden twee mooie topsport-dagen vanuit Surhuisterveen” aldus Jelle Haaima, bij NDC mediagroep verantwoordelijk voor alle live sportregistraties op LC.nl, DvhN.nl. “We hebben het afgelopen anderhalf jaar samen met onze partner PodiumTV meer dan 230 live-registraties gedaan met onze topsport-partners in Noord-Nederland. Om dan het nieuw jaar direct te starten met het Nederlands Kampioenschap veldrijden is vanzelfsprekend fantastisch.” Haaima: “We staan op nog geen twee meter van het parcours met onze live-studio, je gaat als liefhebber beide dagen dus echt niks missen.”

De digitale sportzender PodiumTV is in heel Noord-Nederland naast Ziggo kanaal 35 ook te ontvangen bij KabelNoord (19), SKV (19) en Caiway (39).

 

 
Button