Nieuws
/

NK Surhuisterveen fantastisch topevent

NK Surhuisterveen fantastisch topevent

 

NK Surhuisterveen fantastisch topevent

Surhuisterveen beleefde een schitterend NK weekend. “Hoe je het ook wendt of keert dit was een uitstekende exposure voor Surhuisterveen en de regio,” vertelt een trotse voorzitter Albert Helfrich van Stichting Wielercomité Surhuisterveen. “We kregen veel complimenten voor de goede organisatie. Hulde aan al onze vrijwilligers, zonder hen was de organisatie van een dergelijk evenement niet mogelijk geweest. Ook over de media-aandacht hadden we niet te klagen, als je naar de cijfers kijkt. Met dank ook aan onze sponsors, die dit alles financieel mogelijk hebben gemaakt. Over de toeschouwers aantallen zijn we meer dan tevreden. Zaterdag was het druk, zondag was het heel druk.”

“Surhuisterveen mag trots zijn,” sprak voorzitter Marcel Wintels van de KNWU na afloop. “De organisatie heeft hier een fantastisch topevent neergezet. Met een parcours dwars door het centrum breng je de cross bij de mensen. De samenwerking met de wielerunie om dit te realiseren was uitstekend.”

“We hebben een heel mooi weekend beleefd,” meldt Ad van Grootel, veldritcoördinator van de KNWU. “Dit was goed voor de cyclocrosssport. De organisatie heeft een heel mooi kampioenschap neergezet. Het zat allemaal heel goed in elkaar. Een pluim op alle gebied voor al het werk dat er is verzet”.

“Het was een goed draaiende organisatiemachine,” concludeerde wedstrijdleider Wilfred Haan tijdens de evaluatie. “Als er iets veranderd moest worden, dan werd het ook gelijk aangepakt. De samenwerking tussen de jury, de KNWU en de organisatie verliep uiterst soepel. Hulde! Het waren hele mooie kampioenschappen.”

Foto onder: Voorzitter Marcel Wintels van de KNWU feliciteert beloftenkampioen Joris Nieuwenhuis - foto Martin de Jong

 
Button