Nieuwsarchief
/

Nieuwe sponsors ploeg Mathieu van der Poel en Ceylin Alvarado: Alpecin-Fenix

Nieuwe sponsors ploeg Mathieu van der Poel en Ceylin Alvarado: Alpecin-Fenix

De wielerploeg van Mathieu van der Poel Corendon-Circus heeft vanaf Nieuwjaarsdag nieuwe sponsors: Alpecin-Fenix. De ploeg blijft fietsen op fietsen van de Duitse fietsproducent Canyon.

Alpecin was al actief in de wielersport als co-sponsor van Katusha. Fenix is een Italiaans interieurbedrijf. Vrijdag wordt in het Corendon hotel in Amsterdam de ploeg voorgesteld.

Corné van Kessel en Quinten Hermans in kleuren van Tormans CX Team

Corné van Kessel, de tweevoudige winnaar van de Internationale Centrumcross in Surhuisterveen, en Quinten Hermans rijden vanaf Nieuwjaarsdag in de kleuren van Tormans CX Team by Wanty-Gobert. Beide veldrijders gaan de komende drie jaren voor de ploeg rijden. Tot de jaarwisseling reed het tweetal voor Telenet Baloise Lions, de ploeg Sven Nys.

“Het veldrijden passioneert me echt,” vertelt Jan Tormans CEO Tormans Groep. “Door ons aan de wegploeg Wanty-Gobert te verbinden, beschikken we over extra voordeel om te slagen en successen te behalen”. “Dit nieuwe project maakt het Van Kessel en Hermans mogelijk om ook een degelijk wegprogramma te rijden,” vertelt Hilaire Van Der Schueren, sportief directeur van Wanty-Gobert.

 

 
Button