Nieuwsarchief
/

Nieuwe keuken voor partycentrum/restaurant De Pleats

Nieuwe keuken voor partycentrum/restaurant De Pleats

Nieuwe keuken voor partycentrum/restaurant De Pleats

Restaurant De Pleats in Burgum heeft sinds begin deze maand de beschikking over een nieuwe keuken. Met 150 vierkante meter is de nieuwe keuken drie keer zo groot als de oude.

“In verband met de coronamaatregelen zijn we maanden gesloten geweest, maar wij hebben niet stilgezeten. De verbouwing die gepland stond, hebben we naar voren gehaald”, vertelt directeur/eigenaar Geesje Duursma. De warme keuken is compleet verbouwd en ingericht met nieuwe apparatuur. De nieuwbouw met de koude- en afwaskeuken, voor de vuile vaat, was begin deze maand klaar”.

Afgezien van de frituur werkt alle apparatuur op elektriciteit. Ook is er zachte led-verlichting aangelegd, die voorkomt dat keukenpersoneel last krijgt van flikkerend licht. Dit is vooral gunstig voor collega’s met autisme.

De Pleats in het centrum van Burgum is dé ontmoetingsplaats voor velen. Een prachtige boerderij met de nog bijna authentieke ‘pronkkamers’en een feestzaal in het statige boerderijgedeelte. Behalve zondags, is De Pleats elke dag geopende vanaf 9.00 uur voor een kopje koffie met gebak, lunch of diner. De sfeer is gastvrij en gemoedelijk, wat betekent dat ook de kleinste gasten zeer welkom zijn.

Partycentrum/ restaurant De Pleats is één van de partners van Stichting Wielercomité Surhuisteveen.

Meer informatie over partycentrum/restaurant De Pleats vindt u op www.depleats.nl

Foto's @depleats.nl 

 
Button