Nieuwsarchief
/

Nieuwe huisstijl voor Land Transport Harkema

Nieuwe huisstijl voor Land Transport Harkema

Nieuwe huisstijl voor Land Transport Harkema

Land Transport uit Harkema heeft een nieuwe huisstijl. De nieuwe Volvo FH Globetrotter 6×2 trekker is de eerste truck in de vloot die begin dit jaar voorzien is van de nieuwe huisstijl van Land Transport. Deze week valt ook de eerste koelwagen te bewonderen in de nieuwe kleuren.

Land Transport Harkema

Lang, breed, zwaar, kwetsbaar of vers: wat voor goederen u ook wilt vervoeren, Zij zorgen ervoor. En met bijna negentig jaar ervaring mogen ze best stellen dat uw goederen bij hen in vertrouwde handen zijn. Hun ervaren chauffeurs zijn vakmensen. Ze werken secuur, gaan zorgvuldig met uw goederen om en zorgen ervoor dat alles op tijd wordt afgeleverd.

Eigenaar Hennie Dijkstra: "Het transport van uw goederen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. We werken secuur en leveren alles op tijd af."

Transport op z'n Fries

Het bedrijf heeft een echte Friese mentaliteit. Zo doen ze wat ze zeggen en beloven ze niet meer dan ze kunnen. Voor hen is dat heel vanzelfsprekend. Zij weten hoe belangrijk het is om je aan afspraken te houden en goederen op tijd af te leveren. Ze voelen zich ook betrokken bij hun klanten en dus denken ze zo goed mogelijk met u mee. Dat hoort bij hun vak en dat voeren ze secuur en serieus uit. Klanten hebben vertrouwen in hen. Een van hen verwoordt dat zo: „Wij bellen gewoon LAND Transport, want het dan wordt wel geregeld."

Ze streven altijd naar een langdurige relatie met de klant. Hun klanten kennen ze dan ook bijna allemaal persoonlijk. Dat vinden ze belangrijk en het werkt wel zo prettig. Bijzonder zijn de korte communicatielijnen bij hun bedrijf. Wie goederen wil laten vervoeren, wordt meteen doorverbonden met de afdeling planning. Hun planners verstaan hun vak. Zij hebben zelf ervaring als chauffeur en begrijpen als geen ander uw wensen. Belangrijk is ook dat het bedrijf door de korte communicatielijnen snel kan inspelen op iedere situatie.

Land Transport Harkema is één van de partners van de Feanster wielerevenementen.

Meer informatie op www.landtransport.nl

Land Transport Prijs van de Strijdlust Profronde van Surhuisterveen 2017. In gezelschap van de Van der Lijn Wereldmode rondemissen heeft Hennie Dijkstra de prijs uitgereikt aan Pieter Weening.

 
Button