Nieuws
/

MTB Toertocht Meint Beukema Classic

MTB Toertocht Meint Beukema Classic

MTB Toertocht Meint Beukema Classic

Foto: It Surhúster Fytsploegje met links Meint Beukema

Op zaterdag 28 december a.s. wordt de MTB toertocht 1e Meint Beukema Classic in Surhuizum georganiseerd door It Surhúster Fyts Ploechje.

Het belooft een schitterende tocht door de omgeving van en rond Surhuizum te worden. Je komt op plaatsen waar je waarschijnlijk nog nooit bent geweest en die alleen  voor deze tocht worden opengesteld.

Er zijn 2 uitgepijlde routes, één van ongeveer 50 kilometer en één van ongeveer 25 kilometer.

De start is bij het MFC De Delfeart aan de Bartemerwei te Surhuizum Er is gelegenheid om te starten tussen 9.30 uur en 11.00 uur.

De kosten voor de deelname, inclusief heerlijke snert na afloop, zijn: € 5,00.     

Iedere deelnemer is tijdens de tocht een gewone verkeersdeelnemer en dient zich dan ook stipt te houden aan de verkeersbepalingen. Het dragen van een fietshelm is verplicht!

Elke deelnemer rijdt voor EIGEN RISICO en kan op geen enkele wijze de organisatie aansprakelijk stellen voor opgelopen letsel, verlies van bezittingen en materiële en of immateriële schade.

Meer informatie op www.surhusterfytsploegje.nl. 

 Wandelfestijn Slach om ‘e Toer

Op de laatste vrijdag van het jaar, 27 december a.s., staat Surhuizum in het teken van de jaarlijkse wandeltocht Slach ome Toer. Dit jaar de tiende editie van dit wandelevenement. Meer informatie over dit evenement, dat jaarlijks honderden wandelaars naar Surhuizum trekt, op www.surhuzum.nl/slach-om-e-toer

Foto: @surhuizum.nl 

 
Button