Nieuwsarchief
/

Maak kans op een gratis kar boodschappen tijdens Happen en Doortrappen

Maak kans op een gratis kar boodschappen tijdens Happen en Doortrappen

Maak kans op een gratis kar boodschappen tijdens Happen en Doortrappen

Zaterdag 6 juli staat Surhuisterveen en omgeving in het teken van Happen en Doortrappen. Happen en Doortrappen is een fietsfeest voor alle leeftijden. Het is de bedoeling dat we met z'n allen langer en daarmee ook op hogere leeftijd blijven fietsen. Met andere woorden Doortrappen.

Vanaf 10.00 uur kan er gestart worden vanaf het Torenplein in Surhuisterveen. Door het Wielercomité Surhuisterveen zijn in totaal drie routes gemaakt van elk zo'n vijftien kilometer. Deze routes zijn verschillend en kunnen dan ook allemaal worden gefietst maar dit is geen verplichting. Twee is goed en één is ook prima. Het mooie aan fietsen is dat het naast gezond ook ontzettend gezellig is. Even tijd voor elkaar en dan op plaatsen komen waar je nog nooit bent geweest. Op een aantal locaties zijn activiteiten georganiseerd en is er een hapje voor de deelnemers.

Om het feest compleet te maken is er op één van de pleisterplaatsen een kar met boodschappen te winnen. “Een kar helemaal vol”, geeft Abbe Borger van Albert Heijn  Surhuisterveen aan. De mensen van Kearn Welzijn staan op deze pleisterplaats en hebben deelnameformulieren bij zich. “Door een paar vragen te beantwoorden dingt men al mee. Dus kom bij ons langs!”, vertelt een enthousiaste Theo van der Veen van Kearn Welzijn.

De weersverwachtingen zijn goed voor komend weekend. Dus de banden op spanning en zaterdag 6 juli allemaal richting Surhuisterveen. Meer informatie op www.wielerweek.nl.

Op de foto: In de kar organisator Ronnie van der Veen en achter de kar Abbe Borger, Albert Heijn Surhuisterveen – foto @wielercomitésurhuisterveen

 
Button