Nieuwsarchief
/

Janine en Amarens missen Van der Lijn Wereldmode

Janine en Amarens missen Van der Lijn Wereldmode

Foto Tessa Pander – Rondemissen Van der Lijn Wereldmode Janine (l) en Amarens

Sinds jaar en dag is Van der Lijn Wereldmode verbonden aan de Profronde van Surhuisterveen. Sinds een aantal jaren is Van der Lijn steevast de sponsor van de rondemissen. Het Feanster modehuis is in de wijde omtrek bekend en waar men graag komt. Met de laatste trends en mooie merken is Van der Lijn Wereldmode een van de trekkers van het centrum van Surhuisterveen.

Janine Veenstra en Amarens van der Wal zijn de rondemissen tijdens de veertigste Profronde de uitverkorene om Van der Lijn te vertegenwoordigen op het podium. Op het podium zullen beide dames de winnaars flankeren. Janine Veenstra is afkomstig uit Harkema. Ze volgt het wielrennen zijdelings en in het dagelijks leven is ze kapster. In haar vrije tijd schopt ze graag tegen een bal bij Harkemase Boys. De 21-jarige Janine vindt het een prachtig om rondemiss te zijn bij de Profronde die ze jaarlijks bezoekt. 

Amarens van der Wal komt uit Drogeham en is 22 jaar. Amarens is een echte paardenliefhebster. Tijdens de het laatste Concours Hippique in haar woonplaats was Amarens één van de gastdames. “Uitgaan met mijn vriendinnen doe ik graag. Maar paardrijden is mijn grote passie. Ik heb een eigen paard en rijd dressuur. In deze discipline ben ik een aantal keren Fries kampioen geweest. Ook heb ik meerdere keren deelgenomen aan het Nederlands kampioenschap’.

Met wielrennen op zich heeft ze niet heel erg veel maar ook zij is jaarlijks te vinden langs het parcours van de Profronde. “We vinden het altijd hartstikke leuk en gezellig. Dat we zijn gevraagd voor de Profronde van Surhuisterveen vinden we een eer. De Profronde is een groot evenement. Mathieu van der Poel is mijn favoriete wielrenner”.

Beide dames hebben een druk programma tijdens de veertigste Profronde van Surhuisterveen. In aanloop naar de wedstrijden brengen ze naast een bezoek aan Van der Lijn Wereldmode ook een bezoek aan Kapsalon Kreatief in Opende. Zodat ze klaar zijn voor een dag vol wielrennen.

 
Button