Nieuws
/

Het Broekenhuis Surhuisterveen veertig lentes jong

Het Broekenhuis Surhuisterveen veertig lentes jong

Het Broekenhuis Surhuisterveen veertig lentes jong

Het Broekenhuis in Surhuisterveen bestaat veertig jaar.

Het Broekenhuis van de familie De Vries opende om precies te zijn op 2 januari 1978 zijn deuren in de verbouwde oude melkfabriek aan De Dellen. In 1988/1989 werd de melkfabriek afgebroken om ruimte te maken voor nieuwbouw. 

Eigenaar Jelle de Vries is als het ware met kleding opgegroeid. Afkomstig uit een boerengezin, bleek al spoedig dat dit het boerenwerk niet zijn voorkeur had en dat is nog zacht uitgedrukt. Na het behalen van het ULO-diploma kwam er een plaats vrij in de manufacturenzaak van D. Kooy (Fa. R. Kok) in Surhuisterveen. Jelle de Vries kwam die plaats invullen. De volgende werkgever werd Fa. van der Boom in Drachten.

Door de jaren heen is Het Broekenhuis een begrip geworden in Surhuisterveen e.o. “Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in broeken (meer dan 1.500 op voorraad), maar wij hebben ook een prachtige collectie overhemden, truien, vesten en nog meer,” zo vertelt Jelle de Vries. “Ook in grote maten is er genoeg. Kortom voor elk wat wils.”

Daarnaast heeft Het Broekenhuis een heuse thuisservice. Deze is bedoeld voor mensen die niet in staat zijn om naar de winkel te komen. “Hen willen wij toch van dienst zijn. Een berichtje of telefoontje is voldoende om een afspraak te maken,” zo laat De Vries weten. Voor meer informatie zie op www.broekenhuissurhuisterveen.nl

Het Broekenhuis is gevestigd aan De Dellen 16b, 9231 EB Surhuisterveen.

Het Broekenhuis is sinds jaar en dag sponsor van de Feanster wielerevenementen.

 
Button