Nieuwsarchief
/

Helfrich Compressiezorg nu op Morra

Helfrich Compressiezorg nu op Morra

Foto @helfrichcompressiezorg

Helfrich Compressiezorg heeft praktijkruimte in Surhuisterveen en Drachten. De praktijkruimte in Drachten is afgelopen week verhuisd van de Splitting naar de Morra. Het nieuwe adres is Morra 2, ingang noordzijde.

U kunt op de locaties in zowel Drachten als Surhuisterveen langskomen voor het laten aanmeten van therapeutische elastische kousen, voor zowel armen als benen. Helfrich Compressiezorg biedt daarnaast de mogelijkheid om bij u thuis kousen aan te meten. Een ambulante compressietherapeut komt dan bij u langs met de speciale bus waarin alle benodigdheden worden meegenomen.

Eigenaar Klaas Helfrich is content met de nieuwe locatie in Drachten. "Op de Splitting groeiden we uit ons jasje. Op de Morra hebben we meer ruimte en mogelijkheden."

Helfrich Compressiezorg deelt het bedrijvenverzamelgebouw op de Morra 2 (ingang noordzijde) met een aantal andere ondernemingen. "Kersten Hulpmiddelen is onze ene buurman en Care4More, die aangepaste fietsen levert, de andere buurman. Daar zijn we blij mee, omdat het beide net als wij zorggerelateerde bedrijven zijn."

Bij Helfrich Compressiezorg kunt u terecht voor het laten aanmeten van therapeutische elastische kousen, klittenband-zwachtels en aan- en uittrekhulpmiddelen. Ook verbandschoenen en bijvoorbeeld de verkoelende Helfrich Kousengel zijn verkrijgbaar. "Alle spullen die op onze locaties aanwezig zijn, hebben de ambulante compressietherapeuten bij zich in de bus."
Voor instructies over de aan- en uittrekhulpmiddelen kan een ergotherapeut bij u langskomen. Dit bezoek wordt net als de therapeutische kousen, klittenbandzwachtels en hulpmiddelen vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering.

Op dit moment - aan het eind van het kalenderjaar - is het altijd verstandig te kijken of u nog recht heeft op nieuwe kousen en of u uw eigen risico al heeft verbruikt. Mogelijk is het voordelig om nog voor het eind van het jaar nieuwe kousen te bestellen.

Bij Helfrich Compressiezorg kunt u altijd op korte termijn terecht, op de locaties in Surhuisterveen en Drachten binnen twee dagen, ambulant bij u thuis binnen een week. Ook op vrijdagavond of zaterdag zijn er mogelijkheden.

Helfrich Compressiezorg, De Kolk 16, Surhuisterveen of Morra 2 Drachten, ingang noordzijde, tel. 0512-745151, www.helfrichcompressiezorg.nl

Helfrich Drogisterij en Compressiezorg zijn sinds jaar en dag partners van de Feanster wielerevenementen.

Tekst: Actief

 
Button