Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Healthy Ageing Netwerk Noord-Nederland

04-02-2019

Surhuisterveen is donderdag 11 april 2019 start- en finishplaats van de 2e etappe van de Healthy Ageing Tour. Vijf dagen rijdt de vrouwelijke wereldtop in deze UCI-rittenkoers door Noord-Nederland. Maar Healthy Ageing is meer dan wielrennen.

Het Healthy Ageing Netwerk Noord-Nederland (HANNN) heeft als doel van Noord-Nederland de gezondste en actiefste regio te maken van Nederland waar inwoners langer en gelukkiger leven. Daarbij wordt verbinding gezocht tussen bedrijven, kennisinstellingen en lokale overheden om oplossingen te zoeken om hieraan bij te dragen. Daarnaast wordt, met een positieve benadering, ingezet op het creëren van bewustwording bij inwoners van Noord-Nederland om gezonder en actiever te leven. Voor meer informatie kijkt u op www.hannn.eu

Healthy Ageing Netwerk Noord Nederland (HANNN). Zij mobiliseren alle ondernemers, denkers en beslissers die bij kunnen dragen aan een gezondere regio. Samen bouwen ze aan een omgeving die gezondheid stimuleert. Van bewegen en voeding tot een gezonde omgeving, zingeving en sociale samenhang. 

Meer informatie op www.hannn.eu