Nieuwsarchief
/

Healthy Ageing Netwerk Noord-Nederland

Healthy Ageing Netwerk Noord-Nederland

Healthy Ageing Netwerk Noord-Nederland

Surhuisterveen is donderdag 11 april 2019 start- en finishplaats van de 2e etappe van de Healthy Ageing Tour. Vijf dagen rijdt de vrouwelijke wereldtop in deze UCI-rittenkoers door Noord-Nederland. Maar Healthy Ageing is meer dan wielrennen.

Het Healthy Ageing Netwerk Noord-Nederland (HANNN) heeft als doel van Noord-Nederland de gezondste en actiefste regio te maken van Nederland waar inwoners langer en gelukkiger leven. Daarbij wordt verbinding gezocht tussen bedrijven, kennisinstellingen en lokale overheden om oplossingen te zoeken om hieraan bij te dragen. Daarnaast wordt, met een positieve benadering, ingezet op het creëren van bewustwording bij inwoners van Noord-Nederland om gezonder en actiever te leven. Voor meer informatie kijkt u op www.hannn.eu

Vandaag verscheen als bijlage bij de NDC dagbladen, de Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad en het Dagblad van het Noorden, AHA, het magazine over Active & Healthy Ageing. Het magazine verscheen in het kader van de Healthy Ageing week van 6 tot en met 14 oktober.

Het magazine staat boordevol informatie over deze week en het complete programma in de stad Groningen. Ook informatie over het Healhty Ageing Congres Noord-Nederland in het West Cord WTC Hotel in Leeuwarden op 10 oktober a.s.

Healthy Ageing Netwerk Noord Nederland (HANNN). Zij mobiliseren alle ondernemers, denkers en beslissers die bij kunnen dragen aan een gezondere regio.
Samen bouwen ze aan een omgeving die gezondheid stimuleert. Van bewegen en voeding tot een gezonde omgeving, zingeving en sociale samenhang. 

Meer informatie op www.hannn.eu

 

 
Button