Nieuws
/

Harry Sweering naar John Deere NWVG CT

Harry Sweering naar John Deere NWVG CT

Harry Sweering naar John Deere NWVG CT

Harry Sweering rijdt volgend jaar voor John Deere NWVG Cycling Team.

Na twee jaar verlaat hij wielervereniging West-Frisia. Bij de Noord-Hollandse vereniging reed hij Topcompetitie, dat was ook het geval bij de voorganger van het Alecto Cyclingteam, Baby Dump-Lawi CT,  waarvoor hij ook een aantal jaren reed. ‘Na mooie jaren bij West-Frisia zal ik in 2020 uitkomen voor het John Deere NWVG Cyclingteam @defilaboys’. Tevens is ploeg uit Stad present in de nationale clubcompetitie.

De 29-jarige Snitser zegevierde de afgelopen jaren in de Omloop van Wervershoof, Gorredijk, Harkema, Winsum (Gr.), Zevenhuizen, Flexpoint Limburgs Mooiste, Omloop van Dalen en de Ronde van de Kerspelen.

Naast Sweering trok het John Deere Cycling Team zes nieuwelingen aan waaronder Sebastian Vester uit Drachten, die de afgelopen jaren uitkwam voor WSV De Peddelaars uit Hoogeveen. De ploeg uit Groningen-Stad zag Björn Bakker uit Wijnjewoude vertrekken naar het continentale team van Vlasman, waarvoor ook Hartthijs de Vries en Wim Stroetinga actief zijn.

Foto: Harry Sweering in actie tijdens de Profronde van Surhuisterveen 2016 met in zijn wiel René Hooghiemster en Bauke Mollema.

 
Button