Nieuwsarchief
/

Genomineerden voor de Ondernemersprijs Achtkarspelen

Genomineerden voor de Ondernemersprijs Achtkarspelen

Genomineerden voor de Ondernemersprijs Achtkarspelen

De winnaars van vorig jaar: Pilat&Pilat (categorie kleinbedrijf) en TIKO Kinderopvang (categorie middenbedrijf).

Jaarlijks reikt de gemeente Achtkarspelen de Ondernemersprijs (OP8K) uit aan bedrijven die onder andere op het gebied van duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid prestaties laten zien.

Uit het grote aantal voordrachten van de ondernemersverenigingen in de gemeente Achtkarspelen heeft de jury drie ondernemingen voor de categorie kleinbedrijf en drie ondernemingen voor de categorie middenbedrijf geselecteerd.

Voor de categorie kleinbedrijf zijn de genomineerden in willekeurige volgorde: Museumbedrijf Ot & Sien, Creative Work en De Binnenmarkt. De genomineerden voor de categorie middenbedrijf in willekeurige volgorde zijn VDM Woningen, Veenstra Reizen en STERC Online Agency.

De Ondernemersprijs 8karspelen wordt mede mogelijk gemaakt door de ondernemersvereniging ABC, de gemeente Achtkarspelen en de Rabobank. De jury van OP8K bepaalt namelijk naar aanleiding van bedrijfsbezoeken welke twee ondernemingen de prijs in ontvangst mogen nemen.

Op dinsdagavond 15 oktober worden de winnaars van de ondernemersprijs tijdens een feestelijke gelegenheid bekendgemaakt. Naast deze juryprijs mag ook het aanwezige publiek een stem uitbrengen.

Binnenkort wordt het volledige programma van deze avond bekendgemaakt via www.abc-achtkarspelen.nl

Bron: De Feanster

 
Button